Hoi! Ik ben Tamara Meijer

Wat heb ik jullie te bieden.

In 2018 ben ik als coupeuse(kleermaakster) afgestudeerd aan het Friesland college. Tijdens mijn opleiding heb ik de vervaardigheden geleerd op het gebied van het maken, ontwerpen en technische patroon tekenen van maatkleding.

Hier heb ik onder andere ook de vaardigheden opgedaan voor het technische aspect, voor het maken en in elkaar naaien van kleding.

U kunt hier denken aan het maken en repareren van diverse ritsen, zakken, kragen, voeringen en het doorstikken van diverse zomen.

Blinde rits / Jeans rits / Rits in paspel zak / Pantalon rits / Ritsen in jassen/ Ritsen in rokken / Polo rits sluiting / Jeans zakken voorkant en achterkant / Zak in naad / Steek zak/ Paspelzak / Opstaande kraag / Polo kraag / Kent kraag / Reverskraag / Doorstik zoom / Rolzoom / Blinde zoom

Mijn Ervaringen

Na mijn opleiding ben ik aan het werk gegaan voor Wad Anders Terschelling, waar ik mijn beroep heb kunnen uitvoeren in diverse vormen.

Sinds  eind 2015 zijn we daar begonnen met het professioneel borduren van werkkleding voor bedrijven, maar ook particulieren kunnen daar bij ons terecht voor het borduren van diverse items.  KLIK HIER

Onder het Wad anders label maak ik daar nog steeds diverse leuke kinderkleding en accessoires voor baby’s en peuters.