Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@tamarameijer.com . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.

b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

Garantie

Reparatie en verstelwerk,

u heeft recht op garantie wanneer

a. het gerepareerde/verstelde product (alleen de plek van reparatie/verstelwerk) niet naar behoren werkt tijdens normaal gebruik van het product. U heeft hier recht op t/m 10 dagen na ontvangst van het product.

b. Bij slijtage van het gerepareerde/verstelde product (alleen plek van reparatie) binnen 10 dagen na dat u, uw product heeft ontvangen

Identiteit ondernemer

Tamara Meijer Dienstverlening

Hoofdweg 3-2 West-Terschelling 8881HA

info@tamarameijer.com

+31 (6) 40968717

KVK 85228966

BTW NL004067817B42