Kleding Reparatie & Verstellen

Deze kleding reparatie service kan het beste gebruikt worden door de eiland bewoners van Terschelling, ook is het mogelijk voor vakantiegasten die op Terschelling verblijven.

U kunt Online bij TamaraMeijer.com uw verstel- en reparatiewerk regelen. Na het bestellen van de gewenste reparatie, brengt u, uw kledingstuk op een afgesproken tijdstip naar mij toe.

Nadat ik uw bestelling ontvangen heb zal ik contact met u opnemen om een afspraak te maken.

Tijdens het afgeven van het desbetreffende kledingstuk zal ik persoonlijk met u  eventuele details qua kleur- reparatiedoek en of garen bespreken.

Graag bij het brengen van het kledingstuk het ordernummer vermelden, u kunt dit eventueel doen door de bevestigingsmail uit te printen en toe te voegen bij het kledingstuk.

Let op! Ik neem alleen gewassen en schone kleding in ontvangst om te repareren, is dit nog niet het geval dan kan ik de kleding weigeren in ontvangst te nemen en word er een nieuwe afspraak gemaakt zodat u eerst het kledingstuk kunt wassen.

Nadat de kledingstuk(ken) gerepareerd zijn zal ik contact met u opnemen, zodat u het kledingstuk kunt komen ophalen.

Wegens het feit dat kleding verstel- en reparatie werk onder gepersonaliseerd/maat werk valt, kan dit product niet geretourneerd worden.

De reparatie van de kleding duurt circa 5 รก 10 werkdagen.

Staat uw gewenste reparatie of verstel werk niet tussen de producten, neem dan gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.


Toont alle 8 resultaten